Örebro

Tomorrow I`m going to go to Örebro. I`m going to help my sister to move in to here new apartment.

Do you think it`s nice? I`m just kidding HaHa :) this is my apartment.This is my sisters apartment-

Innebandy äger!!!!!!!

Innebandy äger!!!! Innebandy är bara så jävla grymt det borde alla prova på. Det bästa märket på klubbor och sånt är Unihoc det här är några av dem bra klubbor dem har gjort.
Vad tycker ni? Om ni tycker att det verkar kul och bor i närheten av Borås så gå in på www.sibs.se.

Filmer man måste se!!!!

Det här är några filmer man bara måste se.
1) Marley och jag
2) Blades of glory
3) Death race
4) Hellboy 2
5) Eragon


Labrador valpar!!!!!

Labrador valpar är nog det sötaste jag har sätt någon gång eller? Kolla på bilden och bestäm själv.

Har ni bestämt er? annars tycker jag att ni ska se hur andra hund valpar setr ut.

Nu måste ni tycka som jag annars måste ni skämta.

Böcker man måste läsa!!!!

Det här är några böcker man bara måste läsa.
1) Twilight, New moon
2) Harry Potter, Dödsrelikerna
3) Twilight, Så länge vi båda andas
4) Spejarens lärling, Slaget om skandien
5) Harry Potter, Fenixorden

Suzuki swift

Suzuki swift är en skön kärra som ligger fint i kurvorna. Swiftens topphastighet är 120 km/h. Men sen kan man trimma swiften så att den blir bättre än en trimmad Ford Mustang. Kolla bara på bilden och kommentera.

Today

Today I had a english lesson but than I had to go early because I had a development meeting with my teacher. Tonight I`m going to play a trainingmatch against my own team we are going to split up in two teams play fotball. It`s monday that`s bad. Tomorow It`s tuesday that suck.

Det här är snygga bilar!!!!!!!


Det här är snygga bilar. Visst är dem eller? Skriv om ni tycker något annat. Eller hur Tobbe. HAHA!!!!

Förlåt!!!!!

Förlåt då ni som ska vara så petiga här kommer en liten redo görelse. Fifa 10 är inte dåligt men det är inte BÄTTRE!!! än Fifa09. Så det är inte Fifa 10:s fel att det är sämre än Fifa09 utan det är dem:s fel som har gjort Fifa09 att Fifa 10 verkar dåligt. Något som är bättre än Fifa09 på Fifa 10 är att Nani är i 81 istället för 79 som det är på Fifa09.

Fifa 10 är inte så bra som jag hoppats.

Fifa 10 är inte så mycket bättre än Fifa09. En av dem bra sakerna är att Elfsborg är bättre i detta spelet. Kommentera och säg vad du tycker. Men fodralet är i alla fall coolt, eller?

Twilight, New moon!

Twilight new moon filmen kommer snart hoppas den är lika bra som boken. Det är klart den bästa boken så det vore konstigt om det inte är den bästa filmen. Vem försöker jag lura såklart den kommer vara grym, kolla bara på bilden.
Kommentera och sig vad du tycker.

Nani äger!!!!!!!!!

Nani äger ni som inte visste det har missat något riktigt stort. Det finns ingen som nani. Nani spelar i Manchester united för er som inte visste det. Andra bra spelare i Manchester united är t.ex. Antonio Valencia, Wayne Rooney och Carrick.
nanibeboskin.jpg image by bebostation

Uppsats

Den stora chansen

Äntligen kanske vi vinner en match sa Per som var min backpartner. Vi leder ju med 3-1 och det är bara 2 minuter kvar på matchen så det vore ju konstigt annars sa jag. Men just då gjorde det andra laget mål och stämningen blev plötsligt mycket sämre. Men hur kan de bara släppa förbi dem sådär, tackla eller vad som helst bara dem inte kommer till skott sa vår tränare. Nu smäller det igen sa Per för just då hade vårt lag tappat pucken i anfallszonen och det blev fem mot två och där sköt deras back ett slagskott rakt upp i krysset och 3-3 var ett faktum. Det här är ju omöjligt, vi ledde ju skrek vår tränare. Nu var det min och Pers tur eller otur att få spela tänkte jag och där var jag på isen och tog några kraftiga tag med skridskorna, allt gick så snabbt, plötsligt var jag på isen sen ljöd klockan.

Ni ledde med 3-1 men sen sjabblade ni till det, vill ni inte vinna?Frågade tränaren, klart vi vill men ibland är vi inte bra nog sa jag . Efter att vi blivit utskällda så fick vi ta en välbehövlig dusch. Sen tog jag alla mina grejer och la ner de i min hockeybag och gick ut till dem i min stora familj (vi är 7 st i min familj). Vi gick till vår chrysler voyager jag fick sitta längst bak såklart, mina tvillingar Oskar och Erik var med men det mest irreterande lillebror Nicklas var med, men som tur var min elaka bror Tobias inte med. Rätt som det var så var vi hemma, vi körde in på gårdsplanen, Tobias kom gåendes med vår lilla pälsboll till hund Dennis. När vi kom in så började det ringa, jag tar det sa jag.

  • Hallå

  • Hej

  • Vem är det här?

  • Mitt namn är Börje Karlsson och jag är tränare för BHC:s 97:or

  • Ok, vad vill du?

  • Jag skulle vilja att du började i mitt lag, du skulle självklart få provspela först och se om du vill. Wow tänkte jag.

  • Tack för att du ringde, jag ringer tillbaka med mitt svar.
    Jag lade på telefonen, jag hade inte märkt att hela familjen hade ställt sig bakom mig och väntade på att jag skulle säga något. BHC:s tränare har bett mig byta till dem. Alla blev glada till och med Tobias gav mig en en klapp på axeln, senare den kvällen hade vi ätit och jag satte mig framför tv:n och spelade lite NHL 09 på mitt playstation 3, jag spelade med mitt favorit lag Frölunda. Sen somnade jag 22:00

Morgonen efter vaknade jag och kände mig trött. Jag tog på mig, åt frukost och gick till skolan. Jag pratade med Per om vad som hade hänt dagen innan men han blev inte speciellt glad och jag frågade varför och han sa så här du är ju vår bästa spelare om du byter klubb kommer vi att förlora varje match. Vi slutade 5 minuter tidigare och jag gick hem och ringde upp Börje Karlsson och berättade hur det var och han förstod precis. Sen på träningen berättade jag för Per och han blev jätte glad och sa du valde precis nu när vi fått en ny coach och allt. Va! Ropade jag , just då kom han in genom dörren och sa jag är Kent Svensson men ni kan kalla mig coach Svensson. Coach var en tuff men snäll tränare. Efter flera veckors hårt slit var det dags för DM. Coach hade sagt att om vi vann en match skulle vi få slänga honom i sjön. Första matchen var mot BHC så vi hade inte så höga förväntningar, men vi vann tack vare 2 kanonskott av Per. Vi firade länge i omklädningsrummet sen plötsligt så ropade Per till och sa äntligen så ska vi få slänga coach Svensson i sjön, som han lovade. Per som äntligen fick sin seger var över lycklig. Vi slängde Coach i sjön och han fick en rejäl förskylning på köpet och alla var glada förutom coach Svensson HAHA!


Boring

School is boring but I will survive. Today I have had a swedish lesson.

HELLO! Everybody

Now I have a computer lesson. I`m going to a conformation off chrischen. It`s not very fun right now. Tonight I`m going to play football. Tomorrow I`m going to play floorball. On saturday I`m going to play floorball game against Tygriket in Mjöbäck, please come and watch shear for us.

RSS 2.0